The smart Trick of عسل روی پوست That No One is Discussing
The smart Trick of عسل روی پوست That No One is Discussing
Blog Article
همچنین، برای مصرف عسل به عنوان درمان در موارد خاص، بهتر است با پزشک مشورت کنید تا از ایمنی و مزایای مصرف در موارد خاص اطمینان حاصل کنید.
بیشتر کالری موجود در عسل از فروکتوز است، عسل باعث افزایش وزن نمیشود[۶۴] و فروکتوز بهخودی خود عامل مستقلی برای افزایش وزن نیست.
خانمهای بارداری که با بیخوابی و استرس دست و پنجه نرم میکنند، میتوانند شبها قبل از خواب این شیر عسل را بنوشند تا راحتتر بخوابند.
برای استفاده از عسل به عنوان درمان عفونت لثه، می توانید به این ترتیب عمل کنید:
مفید برای کم خونی، تقویت کننده معده، سودمند برای دردها و زخمهای چشمی، مفید برای درد کلیه و مثانه و مجاری اداری، مفید برای گرفتگی صدا
عسل تاریخچه ای طولانی و پر از اهمیت دارد و به عنوان یک ماده غذایی و درمانی مفید به مرور زمان نقش مهمی در زندگی انسان ها ایفا کرده است.
همچنین برخی از مطالعات نشان میدهد که عسل میتواند به بهبودی آسم و بیماریهای دستگاه تنفسی نیز کمک کند.
[۱۵][۱۶] البته در مواردی که رطوبت عسل بالا باشد یا درب آن باز بوده و رطوبت جذب کند فقط مخمرهای اسموفیلیک می توانند آن را آلوده و در آن ایجاد کف نمایند. این پدیده را
در دوران مدرن، تحقیقات علمی بیشتری در مورد عسل انجام شد. ارزش غذایی عسل و تأثیرات آن بر سلامت انسان به دقت مورد مطالعه قرار گرفت.
[۵۷] سازمان جهانی بهداشت عسل را بهعنوان درمانی برای سرفه و گلودرد، از جمله برای کودکان، توصیه میکند.[۵۸] این سازمان، به عسل بهعنوان تسکیندهنده و مادهای که تحریک و التهاب را کاهش میدهد، اعتقاد here دارد که به تسکین سرفه به دلیل استفاده از عسل بهعنوان یک غشای محافظتی بر روی گلو کمک میکند.[نیازمند منبع]
این ویژگی طبیعی عسل است و نشان دهنده اصالت آن می باشد. عسل تقلبی ها عمداً این ویژگی را نخواهند داشت.
همین عامل باعث میشود تا انرژی مورد نیاز قلب به سرعت تامین شود و به سلامت آن کمک کند.
می توانید آن را به مدت چند دقیقه نگه دارید تا مواد مفید در عسل به لثه جذب شود.
آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه میکند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد میکند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بیخطرتر است. این آژانس همچنین هشدار میدهد که بهدلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.